Tegenwoordig hebben we allemaal een mobiele telefoon, van jong tot oud. In eerste instantie is de telefoon bedoeld om elkaar te bellen, maar kunnen we elkaar tegenwoordig ook bereiken via bijvoorbeeld whatsapp en andere social media kanalen. Ook kunnen we de mobiele telefoons gebruiken voor spelletjes en andere soorten apps, die je overal waar kunt gebruiken om bijvoorbeeld simpelweg een code te scannen.

We gebruiken de mobiele telefoon dus best wel veel en is het een kleine computer, maar i de mobiele telefoon toch wel erg kwetsbaar. Wat nu als je de mobiele telefoon eens laat vallen? Voor de juiste bescherming van de mobiele telefoon, is het aan te raden om gebruik te maken van een  telefoonhoesje. Niet een neutraal siliconen hoesje die je om je telefoon doet, maar vertellen we je in dit blog hoe je zelf een hip telefoonhoesje kunt maken!

Je eigen telefoonhoesje ontwerpen bij case24.com!

Wil je zelf telefoonhoesjes maken? Bij case24.com is dit mogelijk! Op de website van case24.com zul je alle mogelijkheden vinden en kies je het merk van de telefoon waar je een telefoonhoesje voor wilt maken. Je kunt ook meerdere telefoonhoesjes maken, maar zul je alsnog voor iedere telefoon het juiste merk en het type model moeten selecteren. 

Wanneer je het type telefoon hebt geselecteerd, zul je een standaard prijs zien van het telefoonhoesje die je zult ontwerpen. Je kunt zelf een afbeelding uploaden en vervolgens bepalen hoe groot je deze afgebeeld wilt hebben op het telefoonhoesje. WIl je één grote foto over het telefoonhoesje, kies je voor kleine foto’s of wil je een specifieke foto pimpen met kleuren en effecten? Het is allemaal mogelijk bij case24.com, waar je unieke en gepersonaliseerde telefoonhoesjes gemakeklijk ens nel kunt maken. Jouw bestelde telefoonhoesjes worden direct gemaakt en opgestuurd, waardoor ze binnen enkele dagen al in de brievenbus zullen liggen! 

Veilig en beschermd!

Nu is het natuurlijk erg leuk dat je zelf unieke telefoonhoesjes kunt maken, waardoor het telefoonhoesje meerdere functies heeft. Zo doet de foto op het telefoonhoesje denken aan een mooie herinnering of iets dat je lief hebt, terwijl het telefoonhoesje zelf juist zal zorgen voor de gewenste bescherming. De telefoon is hierdoor beter beschermd tegen val- en andere soorten schade. Je beschikt met een telefoonhoesje oiver een persoonlijke uitstraling van je mobiele telefoon en zal deze door de beschemring ook minder snel stuk gaan. Het is natuurlijk wel belangrijk om hier ten alle tijde voorzichtig mee te zijn!