Een bonbon. Alleen de naam al straalt iets extra’s uit en heeft een magische klank. Een bonbon is geen snoepje. Het is een kleine, fijne zoete versnapering die je in beginsel neemt bij speciale gelegenheden. Bonbons stralen een zekere mate van luxe uit. Ondertussen lijkt de bonbon aan een revival bezig. Bonbons zijn er al heel lang, maar zeker als het gaat om het laten versturen van een doosje bonbons lijkt men de zoete versnapering herontdekt te hebben.

Bonbons als smaakvol en gepersonaliseerd cadeautje

Het gebeurt steeds vaker. Je wilt iemand iets geven om een reden of gewoon zomaar en doet dat met bonbons. Je kunt de bonbons in een leuk doosje laten verpakken door de specialist, je kiest hoeveel bonbons je weg wilt geven en je geeft de tekst door die je op het begeleidende kaartje wilt plaatsen. Vervolgens reken je af en wordt het doosje afgeleverd bij wie jij wilt. Een keer iets anders dan een bloemetje. Een doosje bonbons wordt erg gewaardeerd. Soms zijn ze zooi fraai ingepakt, dat mensen ze amper durven te eten en dit eigenlijk zonde vinden. Nog iets; niet zelden worden doosjes besteld om die vervolgens gewoon thuis bij jezelf af te laten leveren, zonder begeleidend briefje dan uiteraard. Bonbons kopen betekent soms ook gewoon jezelf heerlijk verwennen. 

Kies voor een chocolade kerstpakket en laat de rollades en wijnen eens links liggen

Over bonbons kopen gesproken, wat ook al een trend begint te worden is dat bedrijven kiezen voor een chocolade kerstpakket. Ze hebben nu de wijnen, bieren, de rollades en worsten wel een keer gezien. In dergelijke pakketten is natuurlijk ook een hoofdrol weggelegd voor bonbons, die dan in allerlei soorten chocolade en op luxe wijze gepresenteerd worden. Op die manier leer je dat er heel erg veel verschillende soorten chocolade zijn en met welke andere producten je chocolade en speciaal bonbons prima kunt combineren. Zo is de bonbon met fruit bijvoorbeeld, tegenwoordig ongekend populair. Een chocolade kerstpakket; wellicht zullen jouw medewerkers aanvankelijk even met de wenkbrauwen fronzen, uiteindelijk zullen ze je bijzonder dankbaar zijn. Let maar op! Wil je nou alleen de beste bonbons? Kijk dan eens over de grens, in de wetenschap dat bij onze Zuiderburen de lekkerste bonbons ter wereld gemaakt worden. Je vindt meer dan voldoende aanbieders die een heerlijk pakket voor je kunnen maken. Dan proef je pas echt hoe lekker een bonbon kan zijn waardoor je niet meer anders wilt.